Terra Incognita

Sme partnerom programu Košického samosprávneho kraja Terra Incognita.

Správy

Vlakom za UNESCOM - Telgártsky špeciál 9.9.2017

UPOZORNENIE: Miesta vo vlaku sú už vypredané. Prípadným záujemcom sa ospravedlňujeme a pozývame na naše najbližšie jazdy:

30.9. Tokajský expres

30.9. Turňa nad Bodvou

7.10. Sanok (Poľsko)

28.10. Jasov

17.11. Domica

Predĺžte si s nami leto a v sobotu 9. septembra sa spolu s nami vydajte nostalgickým vlakom do Dobšinskej ľadovej jaskyne a Telgártu.

Mimoriadny nostalgický vlak odchádza z hlavnej železničnej stanice v Košiciach o 7:45. Súčasťou výletu budú opäť možnosti na turistiku do blízkeho okolia. Počet miest vo vlaku je obmedzený, preto vám odporúčame, aby ste si svoje miesto zabezpečili čím skôr.

Podrobnosti k programu a kúpe lístkov nájdete na stránke  http://www.unesconadosah.sk/sk/content/7-telgartsky-special-992017

Súčasťou jazdy bude, ako tradične, viacero možností na výlety po okolí. Buď sa môžete vydať na túru k Palcmanskej Maši, alebo na Havraniu skalu. Pre rodiny s detičkami je tu tiež nenáročná Rodinná túra na ranč.

Aj túto jazdu si cestujúci budú môcť spestriť neopakovateľnou fotografiou v originálnom fotorámčeku, ktorú môžu s hashtagom #kosiceregion a #unesconadosah zdieľať na Facebooku alebo Instagrame a zapojiť sa tak do súťaže Košice Región Turizmus o lístky na ďalšie nostalgické jazdy Vlakom za UNESCOM.

Vlakom za UNESCOM - Telgártsky špeciál 9.9.2017

Rok 2025

Rok 2024

Rok 2023

Naši partneri